menu_button

innerSouls ‘De Helende Ronde Tafel’

ATTENTIE: Dit event zal weer plaatsvinden in het jaar 2020
Datum  nog onbekend

DE GENEZENDE FACTOR DIE HET VERSCHIL MAAKT
‘DE HELENDE RONDE TAFEL’
POWERHEALING
Wij helpen je op deze dag jouw lichaam en geest rijp te maken voor een *WONDER.

* Wij pretenderen niet om WONDEREN te verrichten. Wij zeggen dat je lichaam en geest een WONDERLIJK geheel is die JIJ kan (her)activeren om de meest optimale gezondheidsstaat te bereiken. Wij kunnen je helpen om die optimale staat te bereiken.

Van 11:00 tot 17:00 uur

Wat is GRATIS (ná aankoop van je ticket).
ALLE sessies, BEHANDELINGEN, HEALINGEN en ACTIVITEITEN.

Entree
12% KORTING via de webwinkel: € 35,-    __    www.innerTeacher.nl/Winkel
Aan de kassa: € 40,-

Ontmoetingscentrum “De Belleman”
Bruninckxdal 2, 5551 EV Valkenswaard (Dommelen)
https://goo.gl/maps/1zwYXFQAZiN2

Waarom organiseren wij dit Healing Event?
Onze intentie is om op deze Healingdag vakkundige mensen bij elkaar te hebben en jou de mogelijkheid te bieden in een veilige, warme en aangename omgeving kennis met hen te maken. Tevens word je uitgenodigd gebruik maken van hun specialiteit(en) én vaardigheden.

Bezoekersinformatie
Van 11:30 tot +/- 12:00 uur is er een gezamenlijke POWERhealing waarbij jij een beroep kan doen op diverse ervaren genezers en hun genezende krachten. Dit kan zowel mentaal als lichamelijk zijn.


Wat hebben we, zonder de helende kracht van… het luisteren, de liefdevolle aanraking, de zorgzame aandacht en de intentie om te genezen, en om mensen (c.q. cliënten) meer te bieden dan alleen maar technologie?

Als je problemen uitdagingen met je gezondheid of je geest hebt, zorg er dan voor dat jij de zorgzame aandacht krijgt waar je recht op hebt. Het is niet genoeg om de beste chirurg of de beroemdste universiteitsdokter die in jouw mentale of lichamelijke uitdaging is gespecialiseerd te vinden.

Gespecialiseerde kennis kan best nuttig zijn. Echter, als je de genezing van je lichaam en geest wenst te optimaliseren, zal je er zeker van willen zijn dat jouw hulpverleners écht aandacht voor je hebben.

Je zal meer nodig hebben dan één persoon om je door je herstelproces heen te loodsen. Je hebt (mogelijk een of meerdere) mensen/hulpverleners nodig die in jou geloven, en dat het gereedschap uit hun gereedschapskist je helpt en… je lichaam klaar maakt voor het ontvangen van een *WONDER.

“De Helende Ronde Tafel” is een samenwerkingsverband waarbij alle, bij de cliënt betrokken, hulpverleners op gelijke voet staan en hun meningen ertoe doen. Aan de Helende Ronde Tafel is de cliënt en niet de hulpverlener de hoogste autoriteit.

Als je die hulpverleners bij elkaar zoekt, dien je ervoor te zorgen dat deze mensen (De Helende Ronde Tafel) volledig met elkaar willen samenwerken.

Jij kan je Hulpverleners uitnodigen aan je ‘Helende Ronde Tafel’, maar dat geeft hen niet meteen het recht om orders uit te delen, het advies van anderen te negeren, te minachten of, nog het belangrijkste van alles, de wensen van jou als cliënt in de wind te slaan.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Healerinformatie
Inschrijven als Healer/Genezer/Hulpverlener/Begeleider?
Het is essentieel dat je als healer bereid bent onbevooroordeeld én open-minded een korte, of langere samenwerking, te willen aangaan en toe te staan met een andere healer. Dit ongeacht de manier/wijze waarop deze healer zijn/haar vakgebied uitoefent. Je doet hét OP DAT MOMENT SAMEN.

We zijn allemaal verbonden met elkaar. Wat we aan elkaar bijdragen, versterkt het geheel.

Wil jij als Healer/Genezer/Hulpverlener meedoen met onze innerSouls “De Helende Ronde Tafel”?

Vul dan éérst het inschrijfformulier in! Daarin staat ook alle benodigde informatie voor deelname.
www.innerTeacher.nl/inschrijfformulier-innerSouls-De-Helende-Ronde-Tafel

Heb ik je inschrijfformulier ontvangen én ken ik je (nog) niet dan wil ik graag een persoonlijk gesprek. We kijken dan of  wederzijds een klik is. Ik bel je voor een afspraak.

=================================================

Facebook: www.facebook.com/events/303225323661207

=================================================
Nog iets onduidelijk of vragen? Ik wil je vragen om niet te mailen, App’en, Chatten of te SMS’en. Graag even bellen a.u.b..
Tel.: +31 (0)624 514 708 (NL)
Wil je liever niet bellen? Gebruik dan het contactformulier.


Heb je tips, adviezen of wil je gewoon even laten weten wat je ervan denkt?
Schrijf dan iets in het Gastenboek.

DISCLAIMER

 

Copyright ©innerTeacher