menu_button

Quantum Touch (QT) _ meer informatie

Quantum Touch is een snelle en zeer effectieve genezingsmethode

waarmee spectaculaire resultaten worden behaald. Helaas wordt een healing-/genezingsbehandeling in onze samenleving nog steeds niet goed begrepen. Het is daarom belangrijk om jezelf te realiseren dat een healing altijd een zelfgenezend proces is, uiteindelijk helen de cellen zichzelf.

Lichaamscellen hebben als basiswens dat ze goed willen functioneren en in de juiste omstandigheden (qua energie, emotioneel en voeding) zullen ze dat ook doen. Het werkt als ondersteuning, gedeeltelijke of volledige genezing bij alle problemen en klachten.

Enkele voorbeelden:
♦ Botten die zichzelf spontaan corrigeren naar de juiste stand.
♦ Correctie van bekken- en schedel scheefstand.
♦ Opzienbarende resultaten bij rugklachten, nekklachten en migraine.
♦ Werkt snel en effectief bij ontstekingen.
♦ Zeer goede resultaten bij vermoeidheidsziekte.
♦ Als ondersteuning bij hart- en vaatziekte.
♦ Bij fysieke en emotionele onbalans.

Quantum Touch (QT)

Door middel van de behandelingen nemen pijnen en ontstekingen af en kan de energie weer doorstromen. Het meest spectaculaire van deze methode is de techniek waarbij botten en wervels als het ware weer op hun oorspronkelijke plaats “terug glijden”. Wonden genezen sneller. Nek-, rug-, heup-, been-, knie- en andere botklachten verdwijnen of worden aanzienlijk minder.

QT is voor iedere klacht te gebruiken

en werkt tot op elk niveau in ons lichaam. De lichaamsintelligentie weet precies wat kan genezen. Daarmee is het een methode die je voor alle soorten pijn of problemen kan toepassen. Dus van fysieke klachten tot emotionele problemen. Het is een erg effectieve manier om je op een vriendelijke manier beter te maken. Omdat het lichaam weet wat goed is, werkt het altijd positief.

Hoe werkt QT

QT is gebaseerd op twee natuurverschijnselen, namelijk, resonantie en afstemming. Met QT pak je daadwerkelijk oorzaken aan.
Alles bestaat uit trilling. Het is een gegeven dat de energietrilling in je lichaam te laag is daar waar een blokkade zit of op de plaats waar je een klacht ervaart. Het eerste natuurverschijnsel binnen QT is resonantie. Met resonantie creëer je trilling. Zet bijvoorbeeld een goed gestemde piano en een gitaar in dezelfde ruimte, sla het G-akkoord aan op de piano en je hoort ook bij de gitaar het G-akkoord.

Het tweede natuurverschijnsel en uitgangspunt binnen is afstemming. Wanneer twee dingen op verschillende frequentie trillen, is er een tendens om zich op elkaar af te stemmen. Over het algemeen zal de lage trilling toenemen om zich aan de hoge frequentie aan te passen. Een voorbeeld hiervan is dat als je een aantal vrouwen samen in een huis laat wonen er gedurende een bepaalde tijd hun menstruatie zich op elkaar zal afstemmen.

– Hoe gaat een sessie –

Bij een QT sessie leg ik mijn handen op een plek van jouw lichaam of houd ze daarboven. Uiteraard gebeurt dit alleen met jouw toe- en instemming. Het is niet nodig of gewenst kleding te verwijderen. Tijdens de sessie blijft je geheel gekleed. Je mag staan, zitten of liggen.

Wat is mijn taak

Door een combinatie specifieke ademhalings- en concentratietechnieken voer ik de energietrilling in mijn lichaam op tot een zeer hoge frequentie. Zo ontstaat na een tijdje een gelijkgestemde vibratie tussen de energiestroom van mijn en jouw lichaam. Bij het verhogen van trillingfrequentie en lichaams- en bewustzijnstechnieken wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Op deze wijze zorg ik voor de mogelijkheid tot helen door resonantie.

Door het overdragen van positieve energie herstelt de energetische onbalans van het lichaam zich. Gewrichten zullen zich gaan herschikken en organen, systemen en andere lichaamsdelen worden in balans gebracht. Met als gevolg dat pijn, ontstekingen en andere lichaamsongemakken verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Ik maak je bewust van belevingen in en met je lichaam zodat je bewuste én onderbewuste processen meteen in werking worden gezet om je lichaam en geest zo goed mogelijk te gaan herstellen.

In de sessie kan je warmte, koude en beweging en andere zaken ervaren. Maar het is ook mogelijk dat je niets ervaart. Dat wil dan niet zeggen dat er dan niets gebeurt in je lichaam. Ieders ervaring is uniek. De sessie zelf duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.


 Wil je meer weten of een afspraak maken? Bel mij dan even: +31 (0)624 514 708 (NL).
Je kan ook het contactformulier gebruiken of de innerTeacher Flyer downloaden.
Kosten zie: Betaalbare ondersteuning


Heb je tips, adviezen of wil je gewoon even laten weten wat je ervan denkt?
Schrijf dan iets in het Gastenboek.

DISCLAIMER

Copyright ©innerTeacher