menu_button

Over Mij

Wie ben ik (op dit moment)?

Even een korte update.
Ik ben altijd, min of meer, overspannen geweest of onderweg daarnaar. Ik mag dan ook zeggen dat ik een zeer uitgebreide levenservaring heb met hulpverlening én zelfhulpverlening. Je mag wel stellen dat ik een ‘super-expert’ ben daarin.

Feiten uit het verleden:
Overspannen? Check!
Burn-Out? Check!
Niet gemakkelijk – lees, moeilijk – in omgang? Check!
Kettingroker? Check! (Ik rook al 28 jaar niet meer).
Alcoholist? Check! (Heb al 26 jaar geen druppel meer aangeraakt én heb ook nooit meer de behoefte daaraan).

Altijd onderweg naar overspannen/Burn-Out en … veel … problemen? Check!
Tot ik … in juni 2006 … met The Secret in aanraking kwam. En toen veranderde ALLES.
Ik realiseerde mij op dat moment dat ik Heldervoelend ben. Dus… alle prikkels komen honderden keren harder binnen dan bij een ‘normaal’ persoon. Geen wonder dat ik zo ‘raar’ deed.

Datzelfde moment veranderde ALLES in m’n leven. Ik begreep hoe een en ander werkt(te). Ik ben toe gaan passen, wat ik begreep en ervoer.
Ik had de afgelopen 7 voorgaande jaren 24-uur-per-dag de meest helse rugpijnen door een bedrijfsongeval en… binnen 3 weken was ik van m’n pijn af door het toepassen van The Secret.
Hoe wonderlijk is dat.

Ik ben:
– daarna NOOIT meer overspannen geweest. Nee, sterker nog… ik ben mentaal veel sterker geworden én ben mijn (spirituele) krachten toe gaan passen voor hulp aan anderen, en uiteraard nog steeds voor mijzelf.

– in de jaren daarna mijzelf gaan ontwikkelen tot Paragnost/Medium. Nee, ik zeg dat niet duidelijk genoeg: Ik ben Paragnost/Medium. Altijd AL GEWEEST.

autodidact en heb ervoor gekozen om te ‘willen leren’. De opleidingen die ik heb genoten heb ik dan ook gekregen of verworven door een-of-andere-vorm van samenwerking/uitwisseling. Een enkele keer heb ik ervoor betaald.

– deze verworven vaardigheden en levenservaringen toe gaan passen en heb een (praktijk)naam gekozen om dit naar buiten te brengen.
innerTeacher‘ was geboren.

Enkele jaren later, op 11 april 2010, is ‘innerTeacher‘ online gezet. In juni 2016 heb ik ‘innerTeacher‘ geregistreerd bij de “Kamer van Koophandel” onder nummer 66178568.

Maar… wat betekent ‘innerTeacher‘?
Heel simpel… het betekent ‘innerlijke leraar’. Met andere woorden:
“ik hoef u niets te leren, alles wat u nodig hebt zit (al) in uzelf”.
Het enige wat ik hoef te doen is u te helpen dit te gaan her-kennen én toe te gaan passen.

Wilt u gebruik maken van mijn vaardigheden én levenservaringen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of… bel mij: +31 (0)624 514 708 (NL)
Helaas, App’en en Chatten doe ik niet.

Veel liefs en graag tot ziens,

Johan Laforce

Zie ook zelf-COMPAS-sie


Gastenboek

DISCLAIMER

 

Copyright ©innerTeacher