menu_button

Waarom is een inschijfformulier nodig?

Lees onderstaande goed door a.u.b..

Voor het maken van een duidelijke afspraak is het invullen en inleveren van een inschrijfformulier nodig en essentieel voor deelname. Ook indien u een vorige keer deelgenomen hebt aan een Evenement van innerTeacher.

Door middel van het inschrijfformulier stemt u in met de ‘huisregels’, verzekerings-, deelnameregels en algemene afspraken betreffende uw aanwezigheid op de dag van deelname.

Ook is er dan duidelijkheid over adres-, telefoon-, mail-, website en alle overige ingevulde gegevens betreffende de aangeboden kwaliteiten die u zal aanbieden.

Aan de hand van bovenstaande zullen uw gegevens die in mijn database staan gecontroleerd worden op hun geldig- en correctheid.

Alle benodigde informatie staat beschreven in het formulier (met aanhangsels).

Indien er onduidelijkheid is met of bij het invullen wil ik u vragen niet te gaan mailen hierover maar even telefonisch contact met mij op te nemen.
Telefoon: +31 624 514 708 (NL)
Helaas, ik gebruik geen SMS of WhatsApp. Chatten of Beeldbellen doe ik ook niet.
Ik zal u dan zo goed mogelijk te woord staan en kijken of we een oplossing hebben voor uw vraag.

Het invullen, doormailen of opsturen, van je inschrijfformulier betekent overigens nog niet dat uw inschrijving meteen ook geaccepteerd zal zijn.
Uw inschrijving kan pas doorgevoerd worden indien u van mij een bevestiging hebt gekregen én uw deelnamebedrag volledig is voldaan.

Liefs,

Johan Laforce


DISCLAIMER

 

Copyright ©innerTeacher