menu_button

Waarom is een inschijfformulier nodig?

Lees onderstaande goed door a.u.b..

Voor het maken van een duidelijke afspraak is het invullen en inleveren van een inschrijfformulier nodig en essentieel voor deelname. Ook indien je een vorige keer deelgenomen hebt aan een Evenement van innerTeacher.

Door middel van het inschrijfformulier stem je in met de ‘huisregels’, verzekerings-, deelnameregels en algemene afspraken betreffende je aanwezigheid op de dag van deelname.

Ook is er dan duidelijkheid over adres-, telefoon-, mail-, website en alle overige ingevulde gegevens betreffende de aangeboden kwaliteiten die je zal aanbieden.

Aan de hand van bovenstaande zullen je gegevens die in mijn database staan gecontroleerd worden op hun geldig- en correctheid.

Alle benodigde informatie staat beschreven in het formulier (met aanhangsels).

Indien er onduidelijkheid is met of bij het invullen wil ik je vragen niet te gaan mailen hierover maar even telefonisch contact met mij op te nemen.
Telefoon: +31 (0)624 514 708 (NL)
Ik zal je dan zo goed mogelijk te woord staan en kijken of we een oplossing hebben voor je vraag.

Het invullen, doormailen of opsturen, van je inschrijfformulier betekent overigens nog niet dat je inschrijving meteen ook geaccepteerd zal zijn.
Je inschrijving kan pas doorgevoerd worden indien je van mij een bevestiging hebt gekregen én je deelnamebedrag volledig is voldaan.

Liefs,

Johan Laforce


 

Heb je tips, adviezen of wil je gewoon even laten weten wat je ervan denkt?
Schrijf dan iets in het Gastenboek.

DISCLAIMER

Copyright ©innerTeacher