menu_button

Geen operatie nodig

QuantAuraM™ genezer

Van: Mieke F.

Ik wil hier bij graag laten weten wat QuantAuraM™ voor mij heeft gedaan.
Ik had mijn enkel gebroken op twee plaatsen + uit de kom. Johan heeft bij mij QuantAuraM™ toegepast en de botjes schoven op zijn plek. Het deed geen pijn was even een kriebelig gevoel. Ik ben toch geopereerd maar een voor deel stond het alweer op zijn plek.

Na een tijd zou ik weer geopereerd gaan worden. Dit om het plaatje en de pinnen te verwijderen. Dat is ook gebeurd maar ik bleef pijn houden en het bleef zeuren. Daarbij kwam er nog een open wond en wondroos bovenop.

Weer een QuantAuraM™ behandeling en de pijn was weg. Alleen de wond wilde niet genezen. Toen zei de specialist: “Ik ga je weer opereren”.
Toen zei ik: “Voordat je weer gaat opereren wil je dan wel u eerst de wond gaat bekijken. Want ik wil er mensen aan laten werken met QuantAuraM™”. “Oké” zei hij “dat is prima”.

Ik heb dan, in de 8 dagen voor de geplande operatie, 3 keer een power behandeling gekregen. Dat houd in dat er dan meerdere mensen tegelijk jou behandelen. En dat ging super goed.
Op de dag van de operatie wilden ze mij mijn operatiekleed aandoen maar ik zei: “dat is de afspraak niet. De arts zou eerst komen kijken”. De arts kwam, met zijn operatiekleding al aan, kijken en zei: “Er is een wonder geschied. Maar hier doe ik niks meer aan” en ik mocht meteen weer naar huis. De wond was dicht op een speldeprikje na.
FOTO: Mieke_Operatiewond

DISCLAIMER

 

Copyright ©innerTeacher