menu_button

Hoe werkt The Secret? Een voorbeeld!

The Space is the limit … ofwel… je hebt een niet-meer-rendabel-repareerbare auto en… IK maak gebruik van THE SECRET (de wet van de aantrekkingskracht).
Hoe ga ik dat in-Gods-naam oplossen!

– Maandag 31 juli 2017 –

Ik krijg van mijn automonteur te horen dat ik een motorische schadepost heb van € 800,- aan mijn Hyundai Lantra (1999). OEPS, wil ik dat nog wel uitgeven aan een auto van 18 jaar oud én een kilometerstand van 290.000 km. NEE dus.

De auto zet ik te koop. Ik dien van m’n spaarcenten een nieuwe/andere auto te kopen. Dat betekent dat mijn spaarrekening leeg zal zijn. Ik wil maximaal € 1000 uitgeven voor de aanschaf van een andere auto.

Ik zoek op internet naar een vervanging en vind een geschikte auto.
Ik stuur een E-mail naar de verkoper en krijg een bevestiging dat deze nog beschikbaar is. Binnen een uur rijd ik aan om deze auto te gaan bezichtigen. Ik ben mijn woonplaats nog niet uit of ik krijg een telefoontje dat de auto inmiddels verkocht is.

BALEN… maar wacht, als die auto voor mij bedoelt zou zijn dan had ik hem kunnen kopen. Dus, staat er iets beters op mij te wachten. Ik heb er VERTROUWEN in dat ik krijg wat voor mij het beste is.

Donderdagavond 3 augustus, 19:00 uur.
In de categorie tot € 1000 kan ik niets meer vinden wat voor mij geschikt lijkt. Tijdens mijn zoektocht op internet verhoog ik mijn aanschafprijs tot € 1500. En ja hoor, ik vind 2 auto’s die aan mijn wensen voldoen. Ik beslis om 1 auto te gaan bekijken.
Deze auto dient € 1450 te kosten.

Op donderdagavond 20:00 uur, kijk ik nog éven de post na. Hé, een brief van de belastingdienst. Ik maak deze open en lees … VOL VAN VERBAZING … wat ik voor m’n ogen zie staan op het papier. IK KRIJG € 1407 terug/nabetaald. HOE IS HET MOGELIJK. De timing is 100% perfect.

Ik kan geen contact meer opnemen met de verkopers (garagebedrijf in Apeldoorn) en besluit er op vrijdagochtend, samen met een vriend, meteen naartoe te rijden en om 09:00 uur aanwezig te zijn.
We komen aan en ja… de auto is nog beschikbaar. Het is een Mitsubishi Space Star 1.6 Diamond. De auto ziet er vrijwel perfect uit. We maken een proefrit en het ‘voelt goed’. Ik besluit deze auto te nemen.

Dus… hartelijk dank aan de wet-van-de-aantrekkingskracht (en belastingdienst) voor het mooie cadeautje.

Bent u ook geïnteresseerd hoe u The Secret kan gaan toepassen? Kijk dan bij Workshops.

Graag tot ziens,

Johan Laforce
www.innerTeacher.nl

Klik op de afbeelding voor goede weergave

DISCLAIMER

Copyright ©innerTeacher