menu_button

Wat is heldervoelen?

Een heldervoelend persoon kan iemand of een situatie zó goed aanvoelen dat hij meer begrip over een probleem. Hij kan met zijn heldervoelende gave een ander z’n pijn, verdriet en knelpunten aanvoelen en is hierdoor in staat om te aan te voelen wat de beste oplossing kan zijn voor een probleem. Hierbij krijgt het heldervoelend medium ook hulp van helpers uit de geesteswereld.

Het middel waarmee het medium boodschappen kan ontvangen is de intuïtie. Deze intuïtie is bij een heldervoelend iemand nog sterker vertegenwoordigd dan bij de andere 6de zintuigen het geval is.

Het heldervoelend medium krijgt een gevoel binnen, ofwel van de helpers ofwel van een cliënt, en is op dat moment één met dat gevoel.

Iemand die een heldervoelende gave heeft maar daar nog niet mee heeft leren omgaan zal dienen te leren de eigen gevoelens te scheiden van die van anderen en die aanvoelen als zijn eigen gevoelens. Dat kan behoorlijk verwarrend zijn als hij dat nog niet heeft leren scheiden. Een heldervoelend persoon wordt op een dag veel blootgesteld aan gevoelens die niet van hem zijn.

Iemand die zich niet bewust is van zijn heldervoelendheid neemt alle gevoelens over van zijn medemens, alle pijnen, gemoedstoestanden, frustraties en meer. En dit alles voelt alsof het van hemzelf is.

Als hij ermee heeft leren omgaan kan hij zelf kiezen zich open te stellen voor iemand, of een situatie, en weet zodoende ook dat als er gevoelens op hem afkomen dat deze niet van hem zijn maar van die ander.


Wilt u meer weten of een afspraak maken?
Bel mij even.
Tel.: +31 624 514 708 (NL)
Liever niet bellen? Gebruik dan het contactformulier.

DISCLAIMER

Copyright ©innerTeacher