menu_button

QuantAuraM™ _ meer informatie

QuantAuraM™ (QaM) is een snelle en effectieve genezingsmethode

Met QaM pakt u uw oorzaken aan. Er worden spectaculaire resultaten mee behaald.

Het is wel belangrijk om uzelf te realiseren dat een healing altijd een zelfgenezend proces is, uiteindelijk helen de cellen zichzelf.

Uw lichaamscellen willen graag optimaal functioneren en in de juiste omstandigheden (qua energie, emotioneel en voeding) zullen ze dat ook doen. De werking van QaM is/wordt zichtbaar. Gedeeltelijke of volledige genezing van problemen en klachten zijn geen uitzondering.

Enkele voorbeelden:
♦ Botten die zichzelf spontaan corrigeren naar de juiste stand.
♦ Correctie van bekken- en schedel scheefstand.
♦ Opzienbarende resultaten bij rugklachten, nekklachten en migraine.
♦ Werkt snel en effectief bij ontstekingen.
♦ Zeer goede resultaten bij vermoeidheidsziekte.
♦ Als ondersteuning bij hart- en vaatziekte.
♦ Bij fysieke en emotionele onbalans.

Door middel van bewust worden van lichaamshandelingen nemen pijnen en ontstekingen af en kan de energie weer doorstromen. Echt spectaculair is dat botten en wervels als het ware weer op hun oorspronkelijke plaats “terugglijden”. Wonden genezen sneller. Nek-, rug-, heup-, been-, knie- en andere botklachten verdwijnen of worden aanzienlijk minder.

QaM is voor iedere klacht te gebruiken

en werkt tot op elk niveau in ons lichaam. De lichaamsintelligentie weet precies wat kan genezen. Daarmee is het een methode die je voor alle soorten pijn of problemen kan toepassen. Dus van fysieke klachten tot emotionele problemen. QaM is een effectieve manier om uw gezondheid positief te beïnvloeden. Uzelf op een vriendelijke wijze beter te maken. Omdat uw lichaam weet wat goed voor u is, werkt het altijd positief.

Hoe werkt QaM

QaM werkt met resonantie en afstemming.
Alles bestaat uit energie. Het is een gegeven dat de energietrilling in je lichaam te laag is daar waar een blokkade zit of op de plaats waar je een klacht ervaart. Het meest werkende bij QaM is resonantie. Met resonantie creëer je trilling. Zet bijvoorbeeld een goed gestemde piano en een gitaar in dezelfde ruimte, sla het G-akkoord aan op de piano en je hoort ook bij de gitaar het G-akkoord.

Het uitgangspunt in de sessie is afstemming. Wanneer twee dingen op verschillende frequentie trillen, is er een tendens om zich op elkaar af te stemmen. Over het algemeen zal de lage trilling toenemen om zich aan de hoge frequentie aanpassen.
Een mooi voorbeeld hiervan is dat wanneer een aantal vrouwen langduriger bij elkaar in huis wonen, hun menstruatiecycli zich op elkaar gaan afstemmen.

– Hoe gaat een sessie –

Ik voer de energietrilling in mijn (energie)lichaam op tot een zeer hoog niveau. Zo ontstaat na een tijdje een gelijkgestemde vibratie tussen de energiestroom van mijn en jouw lichaam. Bij het verhogen van de trillingfrequentie wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Op deze wijze zorgen wij (u en ik) voor de mogelijkheid tot helen door resonantie.

Door het koppelen van deze hoge trillingfrequentie herstelt de energetische onbalans van het lichaam zich zo optimaal mogelijk.
Gewrichten zullen zich gaan herschikken en organen, systemen en andere lichaamsdelen gaan meer in balans komen. Met als gevolg dat pijn, ontstekingen en andere lichaamsongemakken verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Wat is mijn taak

Ik maak u bewust van belevingen in en met uw lichaam én geest zodat u bewuste én onderbewuste processen meteen in werking worden gezet om uw lichaam en geest zo goed mogelijk te gaan herstellen.

U kunt warmte, koude, beweging en andere zaken ervaren. Het is echter ook mogelijk dat u niets ervaart. Dat wil dan niet zeggen dat er dan niets gebeurt in uw lichaam. Ieders ervaring is uniek.
De sessie zelf duurt gemiddeld van 45 minuten tot maximaal anderhalf uur.

Wat betekent QuantAuraM™

Klik hier

 


Wilt u meer weten of een afspraak maken?
Bel mij even.
Tel.: +31 624 514 708 (NL)
Liever niet bellen? Gebruik dan het contactformulier.

DISCLAIMER

Copyright ©innerTeacher